Account verwijderen
Laatst bijgewerkt: 27 september 2026
Je kunt je Flirra-account op elk moment verwijderen — in de app of per e-mail.
In de app of op de website
- Log in op app.flirra.app of in de Flirra-app.
- Open Ik → Instellingen (op een computer: profielmenu → Instellingen).
- Tik op «Account verwijderen» en bevestig.
Als je geen toegang tot je account hebt
Mail naar hello@flirra.app vanaf het e-mailadres waarmee het account is geregistreerd, met als onderwerp „Account verwijderen”. We verwijderen het binnen 30 dagen en sturen je een bevestiging.
Wat direct wordt verwijderd
- je advertentie en alle foto's;
- likes, zowel verstuurde als ontvangen;
- e-mailadres, wachtwoord, locatie en gegevens over seksualiteit en verleidingen;
- inlogsessies en meldingstokens;
- ongebruikte kronen, onzichtbaarheidshoeden, cadeaus en chatbliksems.
Al je chats worden gesloten en de berichten daarin worden samen met de chat verwijderd.
Wat langer bewaard kan blijven
- Een geanonimiseerde accountregistratie zonder e-mailadres en contactgegevens — zodat de koppelingen in de database intact blijven.
- Meldingen en gegevens over overtredingen — tot 2 jaar, en langer als dat nodig is voor een onderzoek of wettelijk verplicht is.
- Gegevens over aankopen — zolang de fiscale wetgeving voorschrijft.
- Back-ups worden binnen 30 dagen overschreven.
Meer informatie in het Privacybeleid.